TARINAMME

SAMSUNG CSC
ONES

 

Me Jarno ja Susanne, ONESin perustajat olemme olleet sielultamme aina yrittäjiä, mutta ilman yritysideaa. Tiesimme että haluaisimme auttaa kaikkein eniten apua tarvitsevia ja kantaa kortemme kekoon ihmiskauppaa, sekä epäinhimillistä elämää vastaan. Koska meillä oli valmiiksi suhteita Brasiliaan ja tiesimme ihmiskaupan olevan iso ongelma siellä, tuli selväksi, että taiteilijamme olisivat Brasiliasta. Taiteilijoiksi valikoituivat slummien lapset, joilla ei ole mitään. Näiden lasten tulevaisuus näyttää samalta kuin vanhempiensa, ellei pahemmalta, jos joutuvat ihmiskaupan uhriksi.

Tiedämme että työmme on vain pisara ämpärissä, mutta jos jokainen välittää pisaran verran, on pian ämpäri täynnä. Näistä ajatuksista syntyi ONES.

 
DSC09751
Me haluamme että jokaisella on mahdollisuus valita, ottaa kantaa ja välittää. Haluamme olla osana tuomassa vastuullista kuluttamista ja tuoda markkinoille tuotteita, jotka eivät riistä ketään vaan päinvastoin tuovat iloa!

ONES, tuote jota käyttää ilolla. Vastuulliselle kuluttajalle.

 

KULUTTAMALLA ANNAT

 

Voitko nähdä maailman, jossa kuluttamalla voisi auttaa? Me voimme!
Kuluttaminen nähdään usein pahana, mutta mitä jos kuluttaminen olisikin antamista. Lähde kanssamme matkalle kohti positiivista kuluttamisen kulttuuria.

Aloitamme matkan lapsista Brasilian slummissa. Äärimmäisen köyhissä oloissa olevat lapset toimivat ONES -merkin taitelijoina. Ostamalla tuotteen ostat siis samalla hammasharjoja, ruokaa, kenkiä tai mitä ikinä pienet taitelijat kipeimmiten tarvitsevat.

Jokainen tuote on henkilökohtainen, tiedät kenen elämään olet vaikuttanut ja kenen taidetta käytät.