Yhteistyötä ja arvoja.

Yhteistyö Store of Hopen kanssa, joka tukee vastuullista kuluttamista alkoi. Hienoa että ONES voi olla mukana tässä matkassa. Ihastuin heidän ideologiaansa, joka on aivan kuin ONESin ideologia. Ole sinä syy siihen, miksi joku uskoo ihmisten hyvyyteen, sekä tehdään eettisyydestä uusi normaali.

Minua ilahdutti ajatus, että voimme olla se syy, miksi joku vielä näkee tässä maailmassa jotain hyvää tai uskoo että ihminen voi tehdä hyvää, eikä vain ottaa. Me jokainen voimme olla se syy toisen hymyyn, syy toisen toivoon paremmasta, syy uskoa ihmisyyteen.

Tätä haluamme levittää, iloa ja toivoa, ihmisarvoa. Siksi ONES on perustettu ja siitä tahdomme että ONES tunnetaan. Vaate joka tuo iloa, vastuulliselle kuluttajalle.

Nyt saimme kuvia, kun lapset saivat omat paitansa <3 Ihana nähdä iloa ja kuulla miten innoissaan he olivat ja miten he saivat kokea olevansa tärkeitä, joita he todella ovatkin. Koska jokainen elämä on arvokas.

 

Vastuullinen kuluttaminen
 
Hyväntekeväisyys

 

Niinkuin Leonardon timantti, Brilliant ones kertoo, jokainen meistä on timantti, ainutlaatuinen ja loistava. Sekä Chrisangelan ampiainen kitarassa, Buzzing ones, pörisee iloa. Levitetään iloa, ollaan se syy miksi joku uskoo ihmisten hyvyyteen. Vastuullista kuluttamista ja silti tyyliä. Muutetaan maailma paita kerrallaan.

 

Kiitos kun olet mukana matkassa! 

#paitakerrallaan


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua