Pop up myyntiä ja julkkisia

Viime viikolla meillä oli ensimmäinen Pop up myyntipiste, eli olimme ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoilla. =) 

Porissa oli Pori Jazz tapahtuma, jonka yhteydessä olimme paikallisessa Puuvillan ostoskeskuksessa. Tapahtuman yhteydessä on jo perinteiseksi tullut Suomi areena, jossa olivat paikalla myös julkkisia, tubettaja Mansikka ja Duudson HP. Hekin saivat omat ONES paitansa.

 

Pori Jazz

 

Paljon työtä ja vielä vähän lisää työtä se vaati, mutta oli antoisaa ja mukavaa tuoda ONES kuin näytille. Ollaankin etsitty oikeaa tuotetta, kokeilujen kautta voittoon ja nyt voidaan kyllä ylpeästi seisoa meidän tuotteiden takana, tai oikeastaan sisällä =D 

Nää on oikeesti vielä paremman näköisiä luonnossa, oikeesti eettisiä ja luomua ja ihan oikeesti todella pehmeetä, silkkisen pehmeää materiaalia. Lähes jokainen kuka tuon tapahtuman aikana kosketti paitoja, tuli suusta hämmästynyt vastaus: " on kyllä pehmeää " " tuntee että on laadukasta" ja niin edelleen.

Aika vierähti nopeasti, vaikka olimmekin 12 tuntia, 10 tuntia ja 8 tuntisia päiviä asiakkaiden parissa ja siitä päälle kotiin tekemään lisää esitteitä, paitoja yms. No seuraava vapaapäivä, sunnuntai meni rennosti pitkään nukkuen ja auringosta nauttien. Kyllä sitä vaan niin rakastaa tätä yrittäjän elämää, vaikkei tämä alku varsinkaan helppo ole. Miten saada asiakkaita, koska tuloakin pitää tulla, että yritys voi pyöriä. Ja voi kun vois antaa enemmän lapsille sinne Brasiliaan, mutta oikeesti sit tajuu et sentäs yritetään. Sitähän tää yrittäminen on, yrittämistä =)

Onneksemme asiakkaat ovat todella tykänneet laadusta ja printeistämme. Seuraava iso vuori onkin tavoittaa ihmiset netin välityksellä, kun he eivät pääse koskettelemaan ja hypistelemään tuotteita. Toki kartoitamme koko ajan mihin voisimme mennä pitämään lisää Pop up myymälöitä, jotta pääsistte tutustumaan tuotteisiin myös fyysisesti. Jos tiedät jonkun tapahtuman, johon meidän tulisi ehdottomasti osallistua, niin vinkkaa siitä meille.

Ja kuten ekassa blogissa taisin mainita, halutaan pitää teidät mukana meidän matkassa, mutta me ei yksin tätä matkaa pystytä tekemään. Tarvitaan teidän kaikki mukaan tälle matkalle. Muuttamaan kuluttamisen kultturia. Käy tilaamassa omasi, kerro kavereillesi, tykkää ja jaa sivuistamme. Me ollaan teistä jokaisesta tosi kiitollisia. Julkkis tai tavis, jokainen yhtä arvokas.

Muutetaan maailma #paitakerrallaan 

 

Urbaani paita
Urbaani t-paita

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua