Mistä kaikki alkoi.

Hei kaikille!

 

Ajateltiin aloittaa blogi kirjoittaminen ja päästää teidät vähän syvemmälle ONES vaatemerkin syntymisessä. Porilainen murre saattaa kuulua tästä, koittakaa kestää =) 

Tämä kaikki on aivan uutta meille, mutta innokkuus korvaa tiedon, eikö.. ja tieto ja taito karttuu tehdessä =)

Me, Susanne ja Jarno, aviopari, saatiin kipinä alkaa yrittäjiksi ja kun tämä ajatus tuottaa siistejä, laadukkaita vaatteita, joilla parantaa maailmaa syntyi, niin jes. Tiedettiin, että meen yritys olisi tässä. Tätä me halutaan tehdä. Muutetaan maailmaa #paitakerrallaan =)

Nimi ONES oikeastaan syntyi ihan vain pompsahtaen päähän, sanoin sen Jarnolle ja sitä vähän veulattiin ja todettiin että siisti nimi. Nimestä syntyi heti ajatus, että ostamalla yhden paidan, auttaa yhtä. Eli Buying ONES= helping the little ones.

Meidän tausta ei oo vaatebisneksessä, eikä verkkomyynnissä, joten antakaa armoa ja palautetta. Jarno on itseoppinut designeri, jolla on silmää luoda vaikka mitä. Ehdottomasti meidän yksi vahvuus on tämä. Isoin vahvuus tietenkin on liike-idea, eikö vaan =) mutta siistit designit, tuotteiden laatu ja meidän läpinäkyvyys on vaan isoa plussaa.

Jos et ole vielä kuullut meidän liike-ideaa, niin se löytyy tuolta kotisivuilta ONES kohdasta. Lapset Brasilian slummissa ovat piirtäneet piirustuksia, joista me suunnitellaan siistit printit, painetaan ne ihan ite ja jokaisesta myydystä paidasta lapsi ja hänen lähipiirinsä saa 10% ( verottomasta hinnasta ). Tästä summasta ei mene millekkään välikädelle mitään, vaan koko summa käytetään tämän slummin asukkaiden hyvinvointiin.

Miksi Brasilia? Meillä sattui ystävä työskentelemään Brasiliassa ja keskusteltuamme hänen kanssaan, tuli selväksi että slummi, jossa hän on jo pidemmän aikaa työskennellyt ja luonut suhteita paikallisiin olisi oikea kohde. 

Sitä vähän miettii että pystyykö sitä oikeesti auttaa ja antaa tarpeeksi, mutta sit muistaa et pisarista se ämpärikin täyttyy. Tehdään siis osamme ja annetaan ämpärin täyttyä =) Jokainen myyty paita on osa unelmaa. Kuinka siistii olis nähdä koko slummin muuttuvan, vaan sillä että me länsimaalaiset ostetaan siistejä, laadukkaita vaatteita.

Mut hei tulevissa blogeissa jatkoa ja enemmän lapsista ja tuotteista.

Käy ostaa omasi: ones.fi ja muutetaan maailma #paitakerrallaan

- Susanne


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua