Lapsen hyvinvointi.

Lapsen hyvinvointi, Suomessa tai maailmalla, kenen vastuulla. Suljemmeko silmät vai katsommeko silmät auki ja sanomme että minusta löytyy muutos. Uskon että jokaisella ihmisellä on voima muutokseen, jos vain uskaltaudumme ottamaan ne askeleet.

On se sitten itse mennä paikan päälle auttamaan, luomalla muutosta toisin keinon tai olla mukana jo olemmassa olevilla tavoilla. Me teimme mahdollisuuden, loimme ONES vaatteita, eettisiä, puhtaita ja vastuullisia vaatteita, jotka vaikuttaisivat jonkun lapsen hyvinvointiin. Voisimme sanoa etteivät he ole meidän vastuullamme, mutta miksi. Miksi tekisimme niin. Meidän ei tarvitse kokea välittämistä taakkana, vaan ilona. Meillä on mahdollisuus, voimme luoda jotain kestävää. Jotain mikä ei ole meiltä pois, mikä ei perustu hyväntekeväisyyteen, vaan voimme käyttää kuluttamista hyvään. 

Kaikki tuotteet ovat earth positive luomupuuvillaa.

Brasilian päästä olemme saaneet kuulumisia.

 

Leonardo, timanttipaita

 

Vanessa, kitarapaita

 

Brilliant ones, timanttipiirustuksen piirtänyt Leonardo on yhden ampparipiirtäjän Vanessan veli. Heidän tilanteensa on ollut etteivät he ole voineet asua kodissaan, koska katto rikki ja sadevedet tulevat sisään. Yksinhuoltaja äiti monen lapsen kanssa on pitänyt majoittua tuttavilla. Kuinka ilahtunut olikaan Leonardon äiti kun kuuli että pojan timantista on moni tykännyt ja katto saadaan korjattua, jotta perhe voi palata kotiin. Kiitos kun mahdollistit tämän =) <3

 

korjattu katto

 

Danillo poika, joka rakastaa jalkapalloa ja haaveilee jalkapalloilijan urasta, porukalle suunnitteilla ostaa uudet jalkapallot. Tämä ryhmä kokoontuu harjoittelemaan jalkapalloa kaksi kertaa viikossa, ei ole vain, jotta pojista tulisi taitavia palloilijoita.Ei, suurempi apu vielä on etteivät pojat mene jengeihin ja pahantekoon. Brasilian kadulla jo 8v pojat puukottavat ja juovat. Se on heidän tapansa, eivätkä tiedä muusta elämänsä. Tähän elämään sisältöä tuova jalkapallo on äärimmäisen tärkeä.

Lapsille on myös nyt annettu omat paidat, omilla kuvillaan.

 

Kitarapaita Dinopaita Kitarapaita

 

Kiitos kun olette mukana matkassa, tehdään tästä ilmiö, eikö vaan =)

Muutetaan maailmaa #paitakerrallaan.


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua