Ihmisarvo, jokaisen oikeus?

Ihmisarvo, jokaisella on väliä, myös pienillä taiteilijoilla.

Lupasin aikaisemmassa blogissa, että tällä kertaa kerron meidän taiteilijoistamme.

ONES vaatteet kantaa sanomaa ilosta, ihmisarvosta ja vastuullisuudesta. " Brilliant ONES " timanttipaitamme kuvastaa miten jokainen on timantti. Kuten timantit me jokainen ollaa yksilö ja meillä jokaisella on ääretön arvo. Me olemme lähteneet matkalle, johon toivomme sinun liittyvän.

Muutetaan maailma #paita kerrallaan.

Koska meillä on mahdollisuus ostaa laadukkaita, siistejä vaatteita ja niin helpolla olla mukana muutoksessa. Nähdään se, että meidän päätöksillä on väliä ja jokaisella pisaralla on väliä, että se ämpäri muutosta saadaan täyteen yhdessä.

Tämän matkan alku alkaa Brasiliasta. Jaboatao dos Guararapes alueella olevalta slummikylästä. Siellä suomalainen kontaktihenkilömme järjesti lapsille piirustuskilpailun, lähetti piirustukset meille ja niistä teimme designit, jotka löytyvät verkkokaupasta. Lapset siellä ovat innoissaan piirtämisestä, koska heillä ei ole paperia ja kyniä kotonaan. Mahtavaa, ja kuinka upeita luomuksia heidän taiteestaan syntyikään.

 

Vanessa, 8-vuotias, hieman rampa tyttö, jonka vanhemmat eivät meinanneet häntä edes kouluun laittaa. Eivät uskoneet että tytöstä on mihinkään. Kun he kuulivat että Vanessa oli yksi piirustuskilpailun voittajista, oli koko perhe haljeta ylpeydestä. Tätä on ihmisarvo. Jokaisella meillä on annettavaa, vaikka se oli vain ampiainen kitarassa. Kuitenkin ilman tätä ampiasta ei kitara olisi samanmoinen. Kuinka mahtavaa saada olla mukana tuomassa iloa tytölle. 

Kitaran ampiaisia oli myös piirtämässä Matheus 8-vuotta ja Crisangela 10-vuotta.
Slummityö
Lapsen hyvinvointi
Lapset slummissa

 

Timantin piirtäjä Leonardo on Vanessan 11-vuotias isoveli. Leonardo ei viihdy jalkapallo peleissä, kuten muut pojat. Taiteilijana toimiminen onkin varmasti Leonardolle mieluista puuhaa. Leonardon timantista on tullut meidän lippulaiva printtimme, oma suosikkini.

 

Yksilön arvo

 

Danilo 13-vuotias taas rakastaa jalkapalloa ja haaveilee jalkapalloilijan urasta. Hän treenaa jalkapalloa vapaa-ehtoisryhmän kanssa kaksi kertaa viikossa. Danilon "Urban ONES" kaupunkipiirustus oli mahtava kaikkine yksityiskohtineen. 

 

Poikien paita

 

Wesley , 4-vuotias pikkumies on suloisen Dinon tekijä. Wesley on pikkuviikari, joka on kuitenkin rauhoittunut huomattavasti saadessaan vapaa-ehtoistyöntekijöiden huomiota ja rakkautta. Tämäkin pikkukaveri kaipaa sitä, että joku osoittaa hänelle hänen ihmisarvonsa, jossei hänen vanhempansa siihen syystä tai toisesta kyennyt.

 

Lapset taiteilijoina

 

Tälläisiä mahtavia taiteilijoiden elämään pääset vaikuttamaan, ja heidän taidettaan saat kantaa ylläsi.

Ensi kertaa, moikka!

- Susanne

 

Luomupuuvillaa


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua